Sticks’n’sushi

Gode gamle Sticks’n’Sushi skal også lige have en anmeldelse på vejen 🙂

Har altid været stor fan af Sticks og selvom jeg ikke har prøvet dem alle endnu er toppen af Tivoli-hotellet en klar favorit. Det er den hyggeligste af dem alle, men udsigten er selvfølgelig også svær at få andre steder.

Den i valby synes jeg også klart er fin, men jeg må dog erkende at jeg ikke synes særlig godt om den i Istedgade.

Det er sjældent at jeg spiser sticks da jeg er kæmpe sushi fan. Mine favoritter er klart Cut’n’roll (kunne bedre lide den gang den hed Cut the crab!) samt Shake aioli roll. Mums! Dem kan jeg spise i massevis.

IMG_1911

Jeg synes altid servicen er fin på sticks og da også en af grundene jeg vender tilbage. Men jeg bruger mest Sticks hvis jeg skal ud og spise og aldrig som take-away. Der er for stor konkurrence med fx. Sushi 2500 at jeg ikke synes at det kan betale sig. Specielt fordi at deres menu’er på Sticks ikke er sammensat til take-away til 1 person – som I kan se på billedet overstående er min kæreste ikke lige så stor fan af sushi som jeg! 🙂

De fik i 2013 nyt menukort, som desværre var en skuffelse. Jeg har altid holdt meget af rullen rundt – bestemt fordi at én af mine yndlingsmaki’er var en del af menuen.

Det er desværre nu lavet om og ikke bare med nye lækkerier, men faktisk lidt fesent synes jeg. Før fik man 8 forskellige slags maki’er med 4 stk af hver. Det er nu lavet omvendt så man får 4 forskellige, men derimod 8 stk. af hver. Det gode ved rullen rundt var netop at man havde et bredt udvalg og den var lige til at dele mellem to personer.

Jeg synes det er ærgerligt og håber at de snart laver det om.

Til dessert bringer en crème brûlée altid glæde hos mig. Dog ville jeg hellere have tre almindelige af dem. Min Sticks har en fin version med almindelig, lime og lakrids.

IMG_1913

En sidste ting er, at hvis I stikker hovedet forbi Tivoli-hotellet og alligevel sidder og hygger i gyngerne, bliver i nødt til at prøve deres rasberry mojito. Den er godt nok et besøg værd!

IMG_1912

Sticks’n’Sushi: 7 stjerner

Sticks’n’sushi – Tivoli
Arni Magnussons Gade 2
1577 København V

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Sticks'n'sushi - Tivoli

indlæser kort - vent venligst...

Sticks\'n\'sushi - Tivoli 55.665597, 12.565669 Sticks\'n\'sushi - Tivoli

 

Skriv et svar