Restaurant Cofoco

Lang weekend betyder da at man skal forkæle sig selv, er det ikke rigtigt? 🙂 Cofoco har efterhånden åbnet en masse nye restauranter og jeg kan ikke følge med. Dog fik jeg endelig taget mig sammen til at prøve Restaurant Cofoco i Abel Cathrines Gade 7. En sidegade mellem Istedgade og Vesterbrogade hvor man får bare 275 kr. kan få en lækker 4-retters menu.

Man bliver mødt at en moderne og hyggelig kælderrestaurant som trods sin placering i kælderen, er meget lys. Og efter et glas bobler var vi klar til at se lidt på retterne.

IMG_6331
IMG_6332

Til forret startede vi ud med “Tatar af okseinderlår med ramsløgsmayonnaise, syltede skorzonerrødder, ristet rugbrød og brøndkarse”. Jeg elsker tatar som ikke er helt gennemhakket og fyldt med lækkerier der bare fremmer smagen og det må man sige at denne formår at gøre. Den fede mayo og det sprøde smuldrende ristede rugbrød er prikken over i’et. Super lækker ret.

IMG_6333

Næste ret byder på en “Muslingesuppe med saltede kammuslinger, croutoner, tapioca og dildolie”. Retten er smuk og enkel. Den emmer af smagen af muslinger og selv efter man har ryddet skålen kan man smage dybden i suppen. Super lækre kammuslinger og godt krydret.

IMG_6336

IMG_6337

3. ret som blev serveret indholdte “Perlehønelår med korn tilberedt som risotto, grønne asparges, løvstikke og ærteskud”. Låret var en smule tørt, men ikke så meget at det gjorde noget. Kornrisottoen var lækker, men jeg synes der var for lidt. Resten var fint 🙂

IMG_6338

Sidst, men slet ikke mindst – desserten. “Rabarber sorbet med hvid chokolade ganache, vanilje crumble, syltede rabarber og marengs”. Sikke en fantastisk dessert. Alle elementerne komplimenterede hinanden rigtig godt. Ganachen var blød og smeltede næsten i munden, mens rabarber-sorbeten gav et frisk pust så det ikke blev tungt.

IMG_6341Udover den lækre mad blev vi mødt af et super sødt personale som sørgede godt for os og at vi altid havde vand og vin på bordet.

Jeg synes det var en rigtig hyggelig aften på restauranten, men jeg vil også sige at menuen var helt efter min smag, så de scorer automatisk lidt ekstra point der. Derfor er jeg måske lidt fedtet med stjernerne, for jeg tror sagtens de ville være fortjent til 8 stjerner, men, det må der en 2. gang til at afgøre 🙂

Restaurant Cofoco – 7 stjerner

Restaurant Cofoco
Abel Cathrines Gade 7
1654 København V

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Restaurant Cofoco

indlæser kort - vent venligst...

Restaurant Cofoco 55.671814, 12.558428 Restaurant Cofoco

Skriv et svar