Paté Paté

31. maj 2015

Date-aften med kæresten bød på en middag på Paté Paté og det var som altid super lækker mad.

Grillet pighvar med spinat, ramsløgsmayo, hvid asparges og grillet citron. Mums mums mums!

IMG_6393

Som sideorder bestilte jeg en caesar-salat. Jeg var meget overrasket over størrelsen. Den var kæmpe stor. Men super god!

IMG_6394

Min næste ret var en lækker risotto med ærter og hakket nødder. Masser af parmasan. Sindssygt lækkert.IMG_6397

Og så til desserten. På dette tidspunkt var jeg simpelthen så mæt, men hver bid var himmelsk. IMG_6399Jeg er stor fan af Paté Paté. God vin, god mad, god service og ren hygge.


22. marts 2015

Der er så mange nye restauranter i Kødbyen at det er svært at vælge. Så endnu engang faldt resultatet på Paté Paté. Så er man sikker på god vin og god mad 🙂 (Og så er der forrygende parkeringsmuligheder!)

Vores forret var en stor portion “Stenbidderrogn med smørporcheret jordskok, creme fraiche, rødløg, ramsløg og purløg”. Selvom min middagsaftale ikke var helt enig synes jeg det var super lækkert og jeg må indrømme at jeg ikke klager over, at hun ikke kunne spise op (MERE TIL MIG 🙂 ). Jeg har svært ved at lade stenbidderrogn gå til spilde. Jeg synes det var super lækkert, men manglede dog en lille smule mere creme og så havde jeg svært ved at smage ramsløget.

IMG_6032

Til hovedret hoppede jeg på de “Pandestegte brisler med spinatbrasieret sherry, skalotter og hvidløg”. Jeg har kun fået brisler et par gange før, men jeg synes dette var en lidt mere “fedtet” udgave. Jeg synes kødet manglede lidt tekstur dog blev det reddet af den fantastiske smag af sherry i spinaten og saucen.
IMG_6033

Til dessert hoppede vi på den klassiske “Tiramisu”. Og dette var klart en af de bedre udgaver. Det var lige før vi slikkede skålen 🙂

IMG_6036Jeg synes altid det er en fornøjelse at besøge Paté Paté og jeg elsker deres præsentation af dessertkortet som bare er en kæmpe tavle der bliver vist ved bordet. Vinen er billig (og lækker) og der er vand ad libitum for 25 kr. per mand.

Paté Paté beholder deres stjerner 🙂


12. juli 2014

Turen går til Kødbyen! Det er lørdag og jeg har heldigvis reserveret bord. Vi bliver mødt at venligt personale som følger os til vores bord med dagens menukort og et stort vinkort.

Man kan ikke se menuen på deres hjemmeside for den er ikke endeligt besluttet før et par timer inden gæsterne kommer.

Stedet er “nede på jorden” og lidt råt inspireret (lidt ligesom de andre steder i Kødbyen).

IMG_3902

Da man kun har bordet i 2,5 time går vi straks om bord i menuen. Alle retter er forrets-størrelse og på kortet bliver man anbefalet at bestille 3 retter. Vi snakker med tjeneren for at høre om dagens ost og desserter og han skynder sig ud og hente “kortet” – i form af en tavle han slæber ind for at vi kan vælge. Han anbefaler os også, at hvis vi ønsker dessert, bør vi nøjes med 2 retter. Hvilket vi gør 🙂

Jeg lægger ud med en “Gazpacho med crutoner, krydderurter og olivenolie”.

IMG_3895

Gazpachoen smager fantastisk. Den er ikke iskold, men “lunken” hvilket passer rigtig godt til retten. Den er godt krydret med en eftersmag af chili. Den både ser og er lækker.

Til hovedret har jeg bestilt “Grillet Hampshire unggris med grillede gulerødder, mojo rojo, sobrasada aioli og brøndkarse”. Uden at vide hvad halvdelen af retten bestod af sprang jeg dog alligevel ud i det 🙂 Jeg kan dog efterfølgende hilse og sige, at “mojo rojo” er en spansk salsa med rød peberfrugt og “sobrasada” er en spansk rå pølse lavet af gris, paprika og krydderier.

IMG_3897

Det eneste negative jeg kan sige om denne ret, er at den ikke indeholdte gulerødder, men én gulerod som var meget grillet. Som i sort… Men derudover var det en smagsoplevelse, Kødet var mørt og fyldt med smag. Aiolien var der rigeligt af, men jeg er stor fan. Den krydrede pølse gav retten et lækkert twist.

Til dessert havde jeg hoppet på “Jordbær, hasselnød-crumble med ricotta rose cream”.

IMG_3903

En cremet sommerdessert med sprød crumble. Mums! 🙂

Alt i alt synes jeg, at det var en helt forrygende aften på Paté Paté. Vinen var skøn og vi fik rigtig god vejledning. Betjeningen var sød og venlig og der var stort set ingen ventetid på hverken mad eller vin. Jeg skal specielt tilbage for at have et par ekstra glas af deres “Kung Fu Girl” vin 🙂 Det var klart min favorit!

IMG_3907

Som sagt har man “kun” bordet i 2,5 time, men jeg kunne sagtens være blevet længere til lidt mere vin 🙂 Vi blev diskret informeret om at vores tid var ved at løbe ud ved at vi fik regningen. Vi kom ca. af med 625 kr. hver for 3 retter mad, et glas bobler, 3 glas vin og vand.

Jeg kommer klart igen!


Paté Paté – 7 stjerner

Paté Paté
Slagterboderne 1
1716 København V

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Paté Paté

indlæser kort - vent venligst...

Paté Paté 55.669186, 12.558535 Paté Paté

Skriv et svar