Kødbyens Mad & Marked

I know! Det er ikke en restaurant, og der er så mange madboder at vælge mellem. Både som man kender og ikke kender. Men jeg synes altså at konceptet er så fedt, at det fortjener en overordnet anmeldelse og efterhånden som jeg prøver flere og flere ting, vil jeg tilføje billeder på indlægget 🙂

Jeg har indtil videre besøgt:

Chef Bulko som byder på en kæmpe koreansk wok med oksekød og meget mere.

IMG_6214

The Italian Syndicate – 60 kr. for et STORT glas vin og et lille lækkert udvalg af ost og pølse. Dét er godt givet ud! Mums!

IMG_6215Kung Fu 2 & Izakaya Bar – Mit første møde med en bao eller maobao 🙂 Overraskende godt. Det er ikke sidste gang jeg har spist det! Det smager faktisk lige så lækkert som det ser ud 🙂 1 stk. koster 40 kr. Lidt pricy når man ikke lige bliver mæt af sådan en mundfuld eller to. Men det smager super lækkert!

IMG_6487

 

Adelitas – København er gået amok på tacos og jeg elsker det. Her ses en braised pork taco samt quesadilla med mexikansk trøffel. Må blankt indrømme at jeg er mere til tacos end til quesaddillaen. Flere tacos. Det er vejen frem 🙂 Den var nemlig rigtig lækker. 1 for 40 – 3 for 100. Lidt pricy, men dog bliver du mæt synes jeg.

IMG_7005

Slagter Adolfsen – Traditionel grilllet slotspølser baseret på kvalitet med hjemmelavet kartoffelsalat og dyppelse til 50 kr. Der er rigeligt til at blive mæt og så smager det jo godt!

IMG_7004

Kødbyens Mad & Marked – Hver lørdag og søndag 10-18 hele sommeren
Kødbyen, København

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Kødbyens Mad & Marked

indlæser kort - vent venligst...

Kødbyens Mad & Marked 55.668421, 12.558895 Kødbyens Mad & Marked - Hver lørdag og søndag hele sommeren

Skriv et svar