Tony’s – Madklubben

Det første jeg tænker da jeg træder ind på restauranten er, at der er sindssygt varmt. Alt for varmt. Vi sidder allesammen og koger og tjeneren siger at der desværre ikke kan åbnes flere vinduer. Det er altså meget ærgerligt.

IMG_6518

Da vi er et forholdsvis stort selskab har vi bestilt menuen på forhånd, så forretten består af “Vitello Tonnato” som er tynde skiver af kalveinderlår med syltet citron, blomsterkapers, olivenolie og cremet tunsovs. Retten er ok. Jeg er desværre ikke vild begejstret. Smagen af citron var gennemtrængende og jeg synes den manglede lidt salt. Men ja, ok. Den røg ned 🙂

IMG_6510

Til hovedret fik vi deres klassisker “Spaghetti Meatballs”. Saftige kødboller i krydret tomatsovs, serveret med linguine, masser af parmasan og krydderurter. Ifg. tjeneren er dette verdens bedste spaghetti meatballs. Beklager, men jeg er ikke enig. Kødbollerne har god smag, men er lidt hårde. Tomaysaucen er krydret og god – den er faktisk super. Parmasanen var der slet ikke nok af, men det som jeg synes var mest skuffende var, at pastaen ikke var hjemmelavet. Den smagte rigtig godt, men har man en italiensk restaurant hvor hof-retten er spaghetti meatballs, så må jeg indrømme at jeg altså forventer at de laver deres egen pasta. Retten smagte ok, men jeg kan altså ikke være enig i, at det er den bedste af slagsen.

IMG_6515

Desserten! Jeg elsker tiramisú, så jeg var mega klar! 🙂 Tjeneren var igen lidt rap i replikken og overbeviste os om, at det var verdens bedste tiramisú. Åh jeg er altså lidt ked af det, men det var langt fra den bedste tiramisú. Den så rodet ud – meget rodet, men det manglede virkelig den der ameretto/rom lignende smag man kender fra den bløde kage hvor det er vædet igennem.

IMG_6521

Alt i alt. Tjahh…. Jeg elsker Madklubben. Det ved I! Men jeg er altså ikke solgt på denne her.

Madklubben Tony’s – 4 stjerner

Tony’s Madklubben
Havnegade 47
1058 København K

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Madklubben Tony's

indlæser kort - vent venligst...

Madklubben Tony\'s 55.677980, 12.591558 Madklubben Tony\'s

Skriv et svar