Copenhagen Street Food

Endnu engang, ikke en restaurant, MEN igen et fedt koncept jeg gerne vil støtte 🙂 Elsker de små markeder og steder vi har fået rundt i København. Min eneste kommentar til Copenhagen Street Food generelt er, at det altså er for dyrt. Da koncepteret blev lanceret i København lød det til at det skulle være en billig version af Torvehallerne med foodtrucks. Desværre synes jeg det er lige så dyrt som Torvehallerne.

Hver gang jeg besøger Papirøen vil jeg tage billeder af foodtrucken og maden, så der er stadig en masse at nå 🙂

Hos The Spoon Company fik jeg en omgang “Perlebyg-Otto med grønne asparges, svampe og ramsløg”. Jeg synes faktisk den var rigtig god. Dejlig stor portion med lækkert brød til. Synes stadig prisen er lidt høj (70 kr.), men det var lækkert.IMG_3982IMG_3984

Hos Taco Chuco’s fik jeg 3 taco’s. En af hver slags 🙂 Fra venstre en “Veggie”, “Pulled pork” og “Chorizo”. 3 stk. for 85 kr, synes jeg igen at de ender i den dyre del af Copenhagen Street Food, bestemt fordi der ikke er meget mad i det, MEN jeg elsker mine taco’s. En lækker haps i hver. Favoritten var klart pulled pork, men der var god smag i dem alle.

IMG_6961IMG_6962

En tur forbi India Street food bød på en omgang butterchicken med naan-brød til til 90 kr. Prismæssigt synes jeg ikke man få meget for pengene hos Copenhagen Street Food, dog blev jeg mere mæt her end hos de andre boder jeg har besøgt. Det var spicy og cremet og jeg kan godt lide at man kunne få lidt dressing og naan-brød med. Et super fint måltid.

IMG_8084IMG_8085

Copenhagen Street Food / Papirøen
Trangravsvej 14
1436 København K

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Copenhagen Street Food

indlæser kort - vent venligst...

Copenhagen Street Food 55.679541, 12.598170 Copenhagen Street Food

2 tanker om “Copenhagen Street Food

 1. Hey..
  jeg har læst dine fine anmeldes af The Spoon Company og jeg takker som ansat mange gange!
  Må jeg anbefale dig at kigge forbi vores anden filial på Larsbjørnstræde 7 i København 🙂
  priserne er lidt lavere og vi servere andet derinde og så er det et smadder skøn kvarter og en herlig lille hyggelig café ☺

  1. Hej Tina,
   Mange tak for din kommentar. Det lyder som en god anbefaling. Jeg må få planlagt et besøg i nærmeste fremtid 😊

Skriv et svar