Københavns bedste sandwiches!

Jeg har gjort det før og gør det igen. Jeg synes altså der manglede et opslag med mine sandwich-pushere i København så det kommer her. Jeg har to steder som jeg glædeligt besøger når der står brød på menuen!

Fredco’s Deli

Du kan finde dem i indre by eller på Vesterbro og jeg er afhængig af deres sandwich med parmaskinke. Jeg ved ikke hvordan de gør det, men det hele spiller bare! Den består af italiensk parmaskinke, pesto, parmasan og soltørrede tomater. Vupti. That’s it, men den er brand god. Der er altid mange mennesker og for få siddepladser, MEN det er det værd (også selvom den kun koster 55 kr.)

IMG_7221

Fredco’s Deli
Grønnegade 32
1107 København K

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Fredco's Deli

indlæser kort - vent venligst...

Fredco\'s Deli 55.681324, 12.583271 Fredco\'s Deli

Thomas Sandwich

De reklamerer med sunde sandwich hvor fedtenergiprocenten står skrevet under hver sandwich. Om det er muligt at de er så sunde når de smager SÅ godt ved jeg ikke. Men det er klart en favorit (som jeg desværre må skylde et billede til). De laver deres egen dressing og fylder sanwichen med revet gulerod. Det er fantastisk. Prisen er også her 55 kr. og min favorit er klart La Baronésse med norsk laks, dild og rødløg med en fedt energiprocent på 19.
Du finder Thomas Sandwich i kælderen på Strædet.

Thomas Sandwich
Kompagnistræde 17
1208 København K

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Thomas Sandwich

indlæser kort - vent venligst...

Thomas Sandwich 55.677171, 12.575734 Thomas Sandwich

En tanke om “Københavns bedste sandwiches!

Skriv et svar