Wagamama

Aftenen stod på japansk mad og jeg har så tit gået forbi Wagamama, så nu skulle det afprøves. Restauraten er stor og består primært af bænke og borde. Stemningen byder lidt mere på “kom og spis” end reelt hygge.

IMG_7895

Jeg er ret stor fan af alle de variationer asiatisk mad byder på og er altid klar på en kombi med ris, karry og kokos. Derfor sprang jeg på deres “Chicken raisukaree” som består af mørt, marineret kyllingebryst lynstegt i kokos- og lime-karrysauce med sukkerærter, peberfrugt, rødløg og forårsløg, ingefær og hvidløg. Dette serveres med ris. garneret med sesamfrø, rød chili og lime.

Selve smagene var fine, men dog ikke til det niveau hvor jeg tænkte wow. Det holdt lidt fast i den originale fornemmelse når man trådte ind på restauranten. At få noget hurtigt at spise. Jeg vil dog give dem, at betjeningen var enormt sød og hjælpsom.

IMG_7896

Intet ondt om Wagamama. Det er fin mad. Jeg synes bare man kan få bedre til samme penge andre steder.

Wagamama, Tivoli – 4 stjerner

Wagamama
Tietensgade 20
1704 København V

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Wagamama, Tivoli

indlæser kort - vent venligst...

Wagamama, Tivoli 55.672357, 12.569251 Wagamama, Tivoli

Skriv et svar