Restaurant Otto

Jeg var så heldig at blive inviteret på en forsinket fødselsdagsmiddag af min søde veninde på intet mindre end Otto. Otto er den lille ny fra Rasmus Oubæk som også har bl.a. Pluto og Gorilla og da jeg endnu ikke har prøvet nogle af dem, var jeg meget spændt.

Stedet virker småt, men er egentlig bare indrettet lidt intimt. Et rigtig hyggeligt sted som også ville være perfekt til en god date med kæresten.

Vi startede med at bestille noget vin og selvom vi var nok så besværlige var vores tjener enormt sød og god til at guide. Efter vi havde smagt på den 3. vin fandt vi endelig en som vi var yderst tilfredse med. Samtidig bestilte vi deres 4 retters menu som er sammensat af køkkenet.

Den første ret bød på “Torsk – fennikel – æble”. Simpel, men helt enorm lækker. Fisken smeltede i munden og retten var frisk og godt balanceret.

IMG_7903

Da den næste ret kom ind var en smule skuffede. Ved bordene ved siden af havde de fået den lækreste tallerken fyldt med stenbidderrogn og det så simpelthen så godt ud. MEN vores ret som i stedet var “Vaffel – mangalica skinke – manchego” sørgede for at vi glemte (næsten) alt om retterne omkring os. Den lidt smeltede ost under det kæmpe lag skinke var super lækkert. Sprødt, salt og rigeligt af det.

IMG_7904

Hovedretten skuffede heller ikke. Tværtimod. “Onglet – porre – røget marv”. Til dette mener jeg at huske at det var en rødvinssauce der dækkede det hele. Det smagte simpelthen så godt. Kødet smeltede… (ja, jeg ved godt jeg har brugt det ord flere gange i anmeldelsen allerede – men det er det eneste som beskriver det!). Kødet smeltede i munden. Rødvinsaucen var næsten som en glace der bare bandt retten sammen. SÅ lækkert!

IMG_7905

Og sidst, men ikke mindst. “Rabarber crumble – creme fraiche is”. Den var så god at jeg ikke nåede at få taget et billede 😉 Varm rabarber, kold creme fraiche-is og en sprød crumble. Og selvom denne sammen med overstående retter faktisk ikke så ud af meget, så var vi så mætte at vi ikke engang kunne spise op af den ellers rigtig skønne dessert.

Jeg er slet ikke i tvivl. Otto er kommet for at blive og jeg bliver simpelthen nødt til at prøve søster-restauranterne. Snart! Specielt hvis de byder på lige så god mad. Det er sjældent jeg siger det, men med så god mad til en lige så god pris så er en god omgang stjerne fortjent.

Restaurant Otto – 9 stjerner

Restaurant Otto
Store Kongensgade 34
1264 København K

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Restaurant Otto

indlæser kort - vent venligst...

Restaurant Otto 55.682605, 12.586433 Restaurant Otto

Skriv et svar