Stempel Bar & Kitchen

Brunch! Med veninderne! Kunne det blive bedre? 🙂 Vi endte ved et tilfælde på Stemel Bar & Kitchen ved Enghave Plads. Mit første indtryk var, at det er primært en bar. Vi fik sat os ved et bord og selvom stedet egentligt var hyggeligt nok, var jeg ikke den store fan af det heavy rock-musik i højtalerne.

Udvalget til brunch var rigtig fint og selvom jeg ville ønske jeg bare selv kunne vælge af alle de lækre ting, bestilte jeg deres standard brunch-tallerken.

IMG_7900Udvalget af pølse og ost var rigtig fint. Begge dele smagte rigtig godt. Det samme gjorde pølserne. Jeg synes helt klar at det var super lækkert med en lille frugtsalat.

Alt i alt var det en ganske fin almindelig brunch.

Stempel Bar & Kitchen – 4 stjerner

Stempel Bar & Kitchen
Enghave Plads 2
1670 København V

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Stempel Bar & Kitchen

indlæser kort - vent venligst...

Stempel Bar & Kitchen 55.667359, 12.547750 Stempel Bar & Kitchen

Skriv et svar