Madklubben Vesterbro

10. juni 2016

Der er vist ingen tvivl om at jeg har besøgt Madklubben Vesterbro et par gange, så her er et par billeder fra deres menu i juni. Som altid super lækkert.

img_8310 img_8311 img_8312


15. april 2016

En hurtig anmeldelse af de seneste retter smagt på Madklubben Vesterbro 🙂

Vesterbro’s tatar er altid et godt udgangspunkt! Løg, karse, mayo. What’s not to like? 🙂

IMG_8065

Til hovedret fik jeg en hvedekernerisotto med fennikel og olie. Til at starte med var jeg ikke så vild med den, men den voksede på mig. Det sjove er, at de første mange bidder egentlig smagte mest af risengrød. Det var ikke lige hvad jeg havde forventet.IMG_8066


 

5. oktober 2015

Endnu et besøg på Madklubben. Faktisk det 2. besøg indenfor en uge. Dog denne gang på yndlingen – Vesterbro. Dig har jeg savnet!

Kæresten havde fødselsdag og af alle steder, valgte han Vestebro. Så for en gangs skyld lod vi bilen stå og tog toget derind. Jeg havde på forhånd bestilt et lille flag til bordet som hurtigt kom da vi havde sat os til bords.

Menuen så lækker ud. Det var svært at vælge mellem alle de gode ting!

MEN kære Anders Aagaard, jeg bliver altså nødt til at kommentere det “nye” koncept igen. Jeg ér ikke vild med det. Man kan kan stadig godt få 3 retter for 200 kr. som er rigtig godt, men jeg synes det er blevet meget begrænset. Selv de retter som dengang havde et lille tillæg, er steget en hel del. Faktisk hopper det fra 100 kr. til 175 kr. Jeg stemmer for et bredere udvalg. Altså det er fint nok at der kun er 2 retter til 100 kr. Men så lav da også én til 125 og en til 150. Det er for stort et spring. Back to basic! Basta.

Nå, videre 🙂 Forretten. Jeg endte med en “Blomkålssuppe” med hasselnødder, purløgsolie og syltede blomkål. Lækkert lækkert lækkert! Sindssyg lækkert. Ikke en finger at sætte på den. Muuuuuuums!

IMG_7193
IMG_7194

Til hovedret glædede jeg mig til at se hvad dagens ret var – nåårrrhhh nej. Det findes heller ikke længere. Nå, men så hoppede jeg på deres “Dorade” – Hel, sprødstegt fisk med mangosalsa og koriander. For det første var den smuk anrettet! Til trods for at man får serveret hele fisken med hale, hovedet, øjne og mund, så var det en fryd for øjet. Smukke farver. Og derudover havde de lavet små “lommer” i fisken så det var nemt for gæsten at spise den uden for mange ben. Helt perfekt. Dejligt stegt, dejlig krydret salsa.

IMG_7195

Arghhh! Dilemma! Dessert eller Den Obligatoriske??? Pjat! Det var fødselsdag. Vi tog begge dele 🙂

“Den Obligatoriske” med kaffe, bailey og en lille chokolade. Jeg elsker det. 50 kr. bum!

IMG_7197

Desserten bød på “Æbletrifili” med æblegrød, vaniljeis, crumble og hvid chokolade. Pyh! Det var heldigt jeg nåede at tage et billede for den forsvandt hurtigt! Smagte fantastisk! Eneste kommentar – MERE crumble! 🙂

IMG_7199

Endnu en skøn aften på Madklubben Vesterbro med dejlig service og god mad.


26. september 2014

Som I efterhånden kan læse på anmeldelserne, har jeg en stor kærlighed til Madklubben. Enormt lækker mad til billige penge gør jo bare at man kan spise ude lidt mere 🙂

Nu har jeg efterhånden anmeldt Madklubben så mange gange, så her bliver I bare forkælet med lidt ekstra billeder fra deres seneste menukort.

Til forret fik jeg nok verdens bedste carpaccio!!!!! Carpaccio lavet på okseinderlår med trøffelmayo, ristede løg, rå (muligvis lidt syltede?) rødløg og karse.

Forretten smagte himmelsk og eneste kritikpunkt er, at der ikke var mere. Det havde min kæreste dog. Portionen af carpaccio var meget mærkelig fordelt. På min kærestes tallerken fyldte det næsten hele tallerken og på min, desværre kun midten.

IMG_4936

Hovedretten bestod af lammeskank, savoykål, gulerod, urter og sovs. Lammet var så mørt at bare jeg rørte med gaflen faldt det af benet. Det manglede en smule salt, men ellers super lækkert.

Min eneste kritik må være, at jeg umiddelbart synes at gulerod er det helt forkerte tilbehør til. Savoykålen fungerede fint, men lidt kartofler eller svampe havde klædt det meget bedre. Retten var derudover pyntet med estragon.

IMG_4938

Som dessert valgte vi deres “obligatoriske”. En kop kaffe, avec og en sarah bernhardt. Kagen var super lækker, men jeg må indrømme at jeg savner deres summerbird flødebolle. Men sarah bernhardt røg da også ned og lagde sig godt i maven 🙂 God størrelse.

IMG_4940

Jeg går aldrig skuffet eller sulten fra Madklubben. Love it!


25. juli 2015

Ja ja, jeg ved det godt. Jeg har været der 1.000 gange så jeg skal nok fatte mig i korthed og holde mig til maden som as always var lækker 🙂 De har lavet lidt om hos Madklubben. Menukortene er anderledes (hvilket jeg ikke forstår) og det gode gamle koncept virker til at fade ud hos flere af deres restauranter. Der er heller ingen tavleretter mere.

Men heldigvis er maden stadig god og det er stadig muligt at få 3 retter for 200 kr. Og vigtigst af alt – så kan man stadig vælge den “obligatoriske” 🙂

Brødet er blevet en smule mere trist, men til gengæld fik vi en lille snack. Dét kan nu altså også hurtig vinde noget af mit madklubs-hjerte tilbage 🙂 Også selvom det “bare” var en omgang flæskesvær.

IMG_6980

Forretten bestod af “Tatar af okse med piquillos, kapers og chips”. En fin tatar, men jeg manglede lidt sprødhed udover chips. Der manglede også en smule mayo eller lign. Men ellers lækker.

IMG_6982

Hovedretten bød på lammeculotte med svampe, søde majs og nye løg – er nu alligevel glad for at de ikke skrev gamle løg 😉 Nå, joke til side. Det var nogle fantastiske majs. Dem var der for lidt af. Der var nu altså også for lidt sauce, men ellers en god kombi. Sødt, sprødt og salt. Lækkert rødt kød. Super tilberedt. Mums.

IMG_6984Hvis I er impulsive en dag og vælge Makdlubben Vesterbro kan jeg bestemt anbefale at sidde i spisebaren. Så kan man følge med i hvordan maden bliver lavet, anrettet osv. Spændende spændende spændende 🙂

IMG_6985


30. april 2015

Madklubben kalder 🙂 Jeg behøver vist ikke at skrive så meget. Jeg tror godt I ved, at jeg har en vis kærlighed til Madklubben og specielt Vesterbro afdelingen 🙂 Denne aften var ikke anderledes.

Vi startede ud med en skøn service i deres bar. Hyggelig bartender som hyggesnakkede lidt med os. Dét er altid godt!

Derefter fik vi nok en af Madklubbens bedste tjenere. Hun var sprudlende glad og meget imødekommende. Hun hjalp os meget kyndigt igennem vores middag. Thumbs up til hende!

Nå, men til maden. Forretten – MUUUUUMS! 🙂 Vesterbros tatar med syltede løg, karse og trøffelmayo. Aaaaalt for lidt trøffelmayo og alt for lille forret når det smager så fantastisk!!!!!

IMG_6290

Hovedretten bestod af “Gris med polenta, løg og svampe”. Den bedste polenta jeg nogensinde har smagt! Blød og lækker. Det hele var godt. Og total bonuspoint er, at alting var rigtig godt saltet. Både forret og hovedret. Vi havde bestilt knuste kartofler til, men det havde slet ikke været nødvendigt hvis jeg havde vidst at polentaen var så god!

IMG_6292IMG_6295

Så er dessert tid. Og hvor end der er creme brulée på kortet, så ender det på min regning! “Creme Brulée med mangois”. Stensikker. Godt touch med mangoisen. Frisk. Gode par mundfulde 🙂

IMG_6299

Jeg sluttede af med den obligatoriske. Det er jo klart 😉

IMG_6296

I dagens anledning vil jeg faktisk gerne hæve Madklubben Vesterbro fra 6 stjerner til 7 stjerner. Bum. That’s amore!


31. marts 2014

Da jeg for nyligt var på Madklubben Vesterbro – igen igen, får I lige lidt billeder af maden. Den smagte som altid skønt 🙂

Jeg fik to retter som bestod af en “crab roll”. Det lignede en hotdog og indeholdte brioche – krabbe – tomatcreme – tomatchutney – dild

En sjov idé og den smagte let og fint.

IMG_2763

Hovedretten var dagens personalemåltid. Grisekotelet med jordskokker og flødesauce.

IMG_2765

Til hovedretten havde vi bestilt lækre pommes Anna.

IMG_2768

Et hurtigt, lækkert og billigt aftenmåltid. Mums. Jeg elsker bare Madklubben!


6. maj 2013

Ja, jeg ved godt hvad I tænker! Hvis I har læst de andre indlæg på bloggen ved I nok allerede nu, at jeg er afhængig af bl.a. Madklubben Vesterbro. Derfor var fristelsen også for stor til at modstå igår, da jeg jo ikke havde prøvet den nye menu 😉

Desuden er det også nemmere og billigere (læs: gratis) at parkere i nærheden af Madklubben Vesterbro, så det er nok derfor at den tit bliver besøgt.

Vi blev placeret i spisebaren og det er altid sjovt da man kan sidde og følge med i tilberedningen af hovedretterne. Og selvom der er styr på ingredienser, sauce og kød, har kokkene stadig tid og overskud til at smile til kunderne og drille hinanden lidt. Det er faktisk skønt at se.

IMG_3049

Her kan I se deres burger – in the making!

IMG_3052

Nå, men til min forret havde jeg valgt lammeterin med syltet grøn tomat og rygeost. Derudover kan jeg sige at der også var dijonsennep på. Puuuha det var lidt stærk, men alt i alt lækkert.

IMG_3050

Madklubben Vesterbro har desuden fået lavet et hjørne i restauranten til deres nye cocktailbar. Jeg har ikke helt fået afprøvet den nok endnu til at anmelde, men det må blive en fredag eller lørdag 🙂

IMG_3053

Til hovedret fik jeg sprængt kalvebryst med blomkålscreme, glaseret borretaneløg og sauce. Det var helt sindssygt lækkert! Enormt mørt og det eneste jeg kan sige, er at der var alt for lidt blomkålscreme og sauce! Mums!

IMG_3056

Endnu engang – jeg elsker Madklubben!!!

Madklubben Vesterbro beholder de fine 6 stjerner!


16. april 2013

Madklubben igen!! Looooove it! Som allerede sagt elsker jeg konceptet. Billig lækker mad, god service og god vin. Vesterbro har haft besøg af mig 3-4 gange og jeg går aldrig skuffet derfra.

Madklubben Vesterbro må være min favorit nr. 2 indenfor Madklubberne. Jeg synes altid deres forretter er fantastisk gode.

Hvis de har travlt har de også pladser i spisekøkkenet. Det er altid sjovt at følge med i maden der bliver lavet og derudover synes jeg det er fedt med et åbent køkken. Det skaber også en vis tryghed omkring maden at man får lov at lurer med i tilberedning og anretning. Måske få lidt inspiration til derhjemme 😉

En hurtig bemærkning må også være at deres burger smager super godt! Mener det er syltede løg eller lign. Men der er i hvert fald helt karameliserede og dét er godt!

IMG_1190

Overraskende nok har jeg ikke mange billeder fra Madklubben Vesterbro – endnu 😉 Så I må nøjes med det åbne køkken.


Madklubben Vesterbro – 7 stjerner

Madklubben Vesterbro
Vesterbrogade 62
1620 København V

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Madklubben Vesterbro

indlæser kort - vent venligst...

Madklubben Vesterbro 55.672728, 12.552988 Madklubben Vesterbro

Skriv et svar