Ravage Bar og Restaurant

27. august 2016

Jeg har efterhånden besøgt Ravage et par gange. Det har den perfekte lokation midt i byen med udsigt til Kongens Nytorv (når det ellers ikke bliver forstyrret af alt vejrarbejdet). Men jeg plejer altid at bestille deres tre små burgere da de er fantastiske. I dag skulle dog være anderledes. Solen skinnede og jeg hoppede derfor på deres røget laks med rygeost og ristet rugbrød. Det var en skøn frokostret. Jeg tror kun laksen var letrøget, men det smagte super lækkert. Personligt ville jeg ønske at der havde været mere rygeostcreme (og generelt lidt mere af det hele), men det var en rigtig sommerlig ret 🙂

IMG_8132


18. januar 2015

Et tilfældigt møde med Ravage på Kongens Nytorv, er jeg sikker vil fortsætte som et skønt forhold!

Sikke dog et hyggeligt sted! Lokationen kan man ikke sige så meget om. Den kunne jo ikke blive bedre. Trods det gode vejr og masse af siddepladser foran restauranten, valgte vi dog at sidde indendørs. Men dette skuffer bestemt ikke. Stilen er rustik, men på den fede måde!

Det første indtryk var rigtig godt og betjeningen lovede godt.

IMG_2946

På bagvæggen hænger der vine i kasser! Lækkert lavet!

IMG_2950

Nu til maden! Jamen altså… Allerede ved første møde med menukortet var der lidt for alle og priserne var billigere end man skulle tro, med sådan en lokation. Vi kiggede lidt rundt hvad andre spiste, men det var svært at vælge for det hele så faktisk enormt lækkert ud.

Jeg endte med at bestille deres “Burgers – tre slags, sprøde fritter”. Burgerne bestod af en cheeseburger, en pulled-pork burger og en nuggets-burger. Dertil fik man – nok nogle af de bedste pomfritter som jeg har smagt i årevis – serveret i en lille friturekurv. Igen rustikt, men på en super fed måde!

IMG_2951

Af de tre burgers var det overraskende nok, nuggets-burgeren som var min favorit. Men det ændrer ikke på, at de alle tre var super lækre og meget mættende.

Ravage er et super fedt sted med rigtig god service. De havde meget travlt under mit besøg, men det betød ikke mangel på opmærksomhed.

Alt i alt, starten på et smukt venskab! Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har besøgt Ravage!!! Og jeg vil klart anbefale det til andre.

Prisen på de tre små nuttede og velsmagende burger er 185 kr.


Ravage: 6 stjerner

Ravage Bar & Restaurant
Kongens Nytorv 16
1050 København K

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Ravage Bar & Restaurant

indlæser kort - vent venligst...

Ravage Bar & Restaurant 55.681345, 12.586022 Ravage Bar & Restaurant

Skriv et svar