WeDoFood

Jeg har fået en ny take-away pusher! Jeg forstår simpelthen ikke at jeg først har opdaget den nu! Sidste år var den nomineret og vandt byens bedste takeaway og jeg er helt enig! WeDoFood! De mixer nogle skønne salater lige til at tage ud i den københavnske landskab (eller med hjem på sofaen 🙂 )

Jeg har dog siden mit første besøg kørt til Kødbyen i tide og utide for at hente (og jeg bor trods alt i Rødovre). HELDIGVIS for mig, har de lige åbnet en afdeling på Frederiksberg, så det er bare super skønt. Du kan enten selv blande din egen salat eller vælge en af de klassiske. Og nu ved vi jo alle sammen at cæsar er min klare favorit, så det er også den jeg slæbt med hjem stort set hver gang. Og det er der god grund til. For 79 kr. får du en kæmpe salat, som smager himmelsk. Jeg vil faktisk vove at påstå at det er en af de bedste cæsar jeg nogensinde har fået!! Jeg bliver mæt hver gang og som en ekstra feature kan du vælge om det skal være lyse eller mørke brødcutoner ELLER en blanding 🙂

Jeg er solgt! Det er takeaway efter mit hjerte.

IMG_8231

WeDoFood – 8 stjerner

WeDoFood – Kødbyen
Halmtorvet 21
1700 København V

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
WeDoFood - Kødbyen

indlæser kort - vent venligst...

WeDoFood - Kødbyen 55.668974, 12.558118 WeDoFood - Kødbyen

WeDoFood – Frederiksberg
Gammel kongevej 176
1850 Frederiksberg C

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
WeDoFood- Frederiksberg

indlæser kort - vent venligst...

WeDoFood- Frederiksberg 55.678273, 12.534002 WeDoFood - Frederiksberg

Skriv et svar