56 grader

På Holmen, et gemt sted, her finder man 56 grader. Restauranten er lokaliseret i et gammelt krudthus og da de dukkede op på Earlybird, skyndte min veninde og jeg at booke bord. Jeg har hørt ekstremt godt om 56 grader, så jeg tænkte at dette var en god chance!

img_9245

Stedet er enormt afslappende, hjemmeligt og super hyggeligt. En rigtig god fornemmelse så snart man træder ind i restauranten. Menuen var det lidt svært at få ud af tjeneren da det normalt holdes som en overraskelse for gæsterne. Et lidt sjovt koncept men for at matche lidt vin til fik vi lov at høre den, dog kan jeg ikke love at jeg kan huske alt hvad menuen bestod af i anmeldelsen nedenstående.

Hver ret blev serveret og forklaret af en kok og det var super hyggeligt. Som en appetizers eller snack fik vi rødbede, lakseskind med blomkål og stegt kylling med mayo. Det var enormt lækkert 🙂img_9246

Forretten bestod af brisler, rå champignon og en fond.

img_9248

Okse, bønner og en sauce på hyldeblomst.img_9250

En masse skønne oste med fx. lidt gedeost, komté og rødkit.img_9252

Og til dessert husker jeg meget tydeligt en sellerikage, æble i variationer og marengs.img_9254

56 grader gør det virkelig godt. Det var velsmag hele vejen igennem og ja, havde jeg hørt menuen inden havde jeg nok tænkt mit. Men det var perfekt. Alt så skønt og smukt ud og smagen var det samme. Jeg skal helt klart tilbage.

56 grader – 8 stjerner

56 grader
Krudtløbsvej 8
1439 København K

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
56 grader

indlæser kort - vent venligst...

56 grader 55.684173, 12.610303 56 grader

Skriv et svar