Rebel

Der var i 2016 hele 9 restauranter i København der fik en Bib Gourmand. Jeg har længe haft et godt øje til Rebel som er en af dem og i går havde vi så booket bord via rabattjenesten EarlyBird. 4 retter for 293 kr.

Restauranten er opdelt i to og selvom det virkede lidt spøjst at vi blev placeret i kælderen, var det for vores vedkommende rigtig hyggeligt, da det betød at man kunne følge lidt med i køkkenet. Indretningen er rå og lige til, men bliver varmet op af lysene på bordene. Og som en indskudt bemærkning sidder man rigtig skønt i deres stole 🙂

img_9278

Til forret fik vi serveret “Makrel, lime, butternut og fløde”. Så vidt jeg husker var makrelen røget. Den fede fløde, den søde græskar-smag og de små sprøde kiks var en fantastisk kombination. En virkelig lækker ret som vi ikke kunne gøre andet end næsten at slikke tallerken rent.img_9279

Til retterne fik vi serveret dette skønne brød, men en sprød og næsten lidt brændt skorpe og en fed smør.
img_9280

Næste ret bestod af “Kalvehale, svampe, kalvebouillon og æggeblomme”. Der var flere forskellige svampe i, men den ene (som jeg ikke rigtig ved hvad var) gjorde hele forskellen. Den var karamelliseret og i den kraftige bouillon komplimenteret det rigtig fint hinanden.img_9282

Til hovedret fik vi “Svinemørbrad, kål, kernemælk og ramsløgsolie”. Sjovt nok en lidt mere syrlig ret end forventet, men det sprøde kål var super lækkert. Det hele smagte super skønt og endnu engang måtte vi bruge brødet til at få slikket alt af tallerken. img_9283

Desserten og aftenens sidste ret var “Kamilleis, pære, hvid chokolade og rosmarin”. Dette var helt klart en af aftenens favoritter. Den var sød, sprød, syrlig og frisk. En virkelig dejlig dessert, med et sjovt twist af rosmarin.img_9286

Efter en næsten perfekt menu afsluttede vi aften med lidt kaffe og små petit fours – som bestod af lidt chokolade.img_9288

Rebel forstår virkelig at sammensætte skønne smage og gøre menuen til en oplevelse. Vi fik fantastisk service fra alle i restauranten og sommelieren var god til at matche vores menu til nogle skønne vine. Jeg vil bestemt anbefale alle at prøve en rebelsk aften 🙂

Restaurant Rebel – 8 stjerner

Restaurant Rebel
Store Kongensgade 52
1264 København K

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Rebel

indlæser kort - vent venligst...

Rebel 55.683375, 12.587141 Rebel

Skriv et svar