Blød Hat

Fredag aften er altid et skønt tidspunkt at gå ud og fejre at ugen er overstået. En af de nyere restauranter som er poppet op inde i indre by, er Blød Hat. Et meget spøjst navn til en restaurant, men også et navn som pirrer ens nysgerrighed. Lokationen er perfekt for enden af Strædet.

Restauranten er sidenhen også kommet på Earlybird, men ved mit besøg fik vi en skøn og simpel menu. Stedet er rustikt, men rigtig hyggeligt.

Til forret – Tuntatar! Lidt soya til siden, men ellers simpel og lækker.

IMG_8263

Hovedret med torsk, blomkål og kapers. Simpelt, men med god smag.IMG_8264

Desserten valgte jeg i den tunge ende, da jeg synes at de to forrige retter var lidt små og for at blive godt mæt trængte jeg til noget med gods i. Det var der bestemt også i deres chokoladebrownie.IMG_8265

Alle retterne var smukt anrettet og servicen var rigtig fin derinde. Jeg vil klart anbefale stedet til en aften der skal kombinere med fredagsdrinks og lidt hyggelige små retter.

Blød Hat – 6 stjerner

Blød Hat
Rådhusstræde 7
1466 København K

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Blød Hat

indlæser kort - vent venligst...

Blød Hat 55.676859, 12.574465 Blød Hat

En tanke om “Blød Hat

  1. They make fantastic beer in their industrial brewery based on extensive knowledge about the craftsmanship and techniques of brewing world class beer. We also LOVE Cocktails at Blod Hat, and we’re proud to present a selection of cocktails that have been specially crafted by our bartenders.

Skriv et svar