Hatoba Sushi – Nu lukket

Længe leve EarlyBird. De skærer 1/3 del af prisen og vi får til gengæld super lækker mad til lidt billigere penge. Det er et fantastisk koncept som jeg efterhånden har brugt mange gange. En ad gangene blev brugt på Hatoba Sushi. Normalt når sushi-kæderne er på Earlybird eller andre tilbudssider, synes jeg godt det kan fremstå lidt tarveligt, men jeg må indrømme at jeg er blevet nødt til at æde mine ord efter et besøg på Hatoba.

Sammen med mange andre skønne restauranter ligger Hatoba på Store Kongensgade. Det er deres anden restaurant i København og lokationen er da ikke til at beklage sig over.

Vi lagde ud med “Forårsruller med med kylling” og “Spicy edamamebønner”.

img_8269

img_8270

“Hovedretsfadet” indeholdt en masse lækkerier.

Nigiri med laks, tun og reje.

Fish Fusion med laks, tun, yellowtail, avokado, agurk og spicy sauce, rullet i tobiko

Rock’n Roll med tempurastegt reje, asparges og spicy sauce, rullet i masago

Sunrise rullet med sprøde tempurarejer og mango, toppet med flammegrillet laks, spicy sauce, unagi sauce, forårsløg og sesam

Lakstatar med ørredrogn i blad.

img_8271

Og til sidst en andesashimi.

img_8272

Jeg må indrømme at andesashimien ikke lige var for mig, MEN resten var SÅ skønt. Det var virkelig lækker kvalitetssushi. Frisk, cremet, spødt. Alt hvad man kunne håbe på og jeg kan straks sige at det ikke er sidste gang jeg sætter mine ben hos Hatoba. Servicen var i top og vi skålede på den skønne mad med en flaske bobler.

Hatoba Sushi – 8 stjerner

Hatoba Sushi
Store Kongensgade 60
1264 København K

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Hatoba Sushi

indlæser kort - vent venligst...

Hatoba Sushi 55.683782, 12.587489 Hatoba Sushi

Skriv et svar