Literacka – Gdansk

Jeg kender ikke mange der har været i Gdansk i Polen, men det var altså nu der turen gik til. Jeg havde givet min kæreste en smuttur i gave og med super billige billetter fra Malmø af var der også lidt ekstra at kunne bruge på god mad og vin.

Og det må man sige at vi fandt 🙂 Gdansk er en lidt spøjs by (som man sagtens kan nå på en weekend – ikke forlænget 🙂 ), men anyways, så gik det op for os, at restauranterne ret hurtigt blev booket. Og specielt denne restaurant og vinbar som ligger i deres rav-gade. Vi fik forbi den et par gange og den så super hyggelig ud. Anmeldelserne på nettet så også meget lovende ud, så vi fik endelig bestilt et bord.

img_9345Stedet er ikke så stort, men super hyggeligt. Med vin alle steder og både plads i kælderen og på første salg. 
img_9344

Bortset fra en masse skøn vin til billige penge, fik vi den lækreste mad. Andebryst med hoisin sauce serveret med babyspinat, gedeost og trøffel-fyldte gnocchi. Det var helt vildt skønt. Anden var rosa og meget saftig samtidig med at den var karamelliseret i hoisinsaucen. Et perfekt match. Trøffel-gnocchierne var også som små bidder af himlen. En meget tung ret, men som klart kan bære det med alle de gode smage.

img_9340

Selvom jeg kun fik denne ene ret, kan jeg klart anbefale restauranten hvis man skulle lægge vejen forbi Gdansk. En virkelig romantisk lille perle.

Literacka – 7 stjerner

Literacka
ul. Mariacka 50/52
80-833 Gdańsk
Polen

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Literacka - Gdansk

indlæser kort - vent venligst...

Literacka - Gdansk 54.349915, 18.654262 Literacka - Gdansk

Skriv et svar