Restaurant no. 2

Restaurant nummer 2 åbnede i 2014 som AOC’s lillebror. Den ligger på vejen mod Amager med udsigt lige over til den sorte diamant. Lokationen er super smuk og man kan sidde og nyde udsigten til vandet.

Lokalet er meget charmerende og man får med det samme følelsen af hygge 🙂

IMG_9933

Efter et glas Deutz champagne fik vi serveret to snacks. Den første bestod af laksetartar med persillecreme og karse på toppen og den anden var en torskemousse i glaskål. Jeg elsker at starte på sådan nogle snacks og de smagte rigtig skønt.

IMG_9924
IMG_9925

Næste ret var saltede kammuslinger i peberrodsgele med puré af blomkål og ristede hasselnødder. En super lækker ret. Jeg havde måske foretrukket at kammuslingerne lige have ramt panden, men det hele var meget friskt og cremet.

IMG_9926

Derefter snuppede vi endnu en ret med skøn fisk. Torsk med lun røget æggeblomme og confiterede jordskokker. Det var overraskende godt med æggeblommen da det gjorde hele retten cremet og de sprøde jordskokker komplimenterede torsken rigtig godt. En rigtig dejlig ret.

IMG_9928

Hovedretten lød oprindelig på stykke af entrecote med rødbede, persille og røget marv. Mine rødbeder blev heldigvis skiftet ud med kål og jeg kunne ikke have været gladere. Det var SÅ skønt og med congac-sauce der var kogt helt ind så den næsten føltes som sirup. Mums! Og som om det ikke var nok havde vi bestilt kartoffelmos med trøffel. For mit vedkommende synes jeg den var lidt for flydende til at kalde den mos, men den smagte stadig skønt. Trøffel kan næsten redde alt 😉

IMG_9931
IMG_9930

Jeg var ret så mæt på dette tidspunkt, så en frisk dessert var lige i øjet. “Pæresorbet med timianskum, ristede valnødder og skum”. Efter den tunge hovedret var dette helt perfekt.

IMG_9932

En enormt skøn oplevelse hos no. 2 og bestemt ikke mit sidste besøg. Omgivelserne, servicen og kvaliteten af maden går op i en højere enhed.

Restaurant no. 2 – 9 stjerner

Restaurant no. 2
Nicolai Eigtvedsgade 32, Christianshavn
1402 København K

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Restaurant no. 2

indlæser kort - vent venligst...

Restaurant no. 2 55.672475, 12.584781 Restaurant no. 2

Skriv et svar