WestMarket

Westmarket er Københavns nye madmarked. Det minder om en blanding af Torvehallerne og Copenhagen Street Food. Det er mega fedt sted de har fået lavet og der er både de kendte madboder fra de andre markeder, men også plads til de nye. Der er pladser i midten hvor man kan sidde og derudover kan man også spise hos boderne.

Jeg kommer løbende til at opdatere med billeder som jeg får spist mig gennem boderne, men her er de første 🙂

SuperBao – Jeg fik en Ramen og en ingefærlemonade. Det var faktisk min første Ramen nogensinde, men en rigtig god oplevelse. Fyldt med smag! Spicy og frisk .

IMG_1103

Peace of cake – Vi gik forbi. To gange. Men blev nødt til at gå tilbage 🙂 Deres kager så mega lækre ud og aldrig har jeg fået et stykke kage til takeaway hvor der blev gjort så meget ud af det. Jeg er vild med det. Det viser en seriøs passion for det man laver. Kæmpe thumbs up! Jeg valgte et stykke Red Velvet. Først blev der hældt lidt sirup ud i boksen. Så tog han pænt kagen ud og lagde i. Så tog han et jordbær, dyppede i chokolade og lagde fint ned ved siden af. Så kom han lidt flødeskum ved. Og lidt sirup på det også. Og til sidst et lille mynthe-blad. Smukt og super lækker kage.

IMG_1106

Tapas Amor Five Season – Lidt dejligt tapas og vin – what’s not to like. Prikken over i’et er dog servicen. Super hyggeligt sted.

Sliders and stuffed potatoes – Burger i ministørrelse. Gode råvarer og masser af fyld. Altid sjovt at smage sig gennem lidt forskelligt og finde favoritten.

 

Westmarket
Vesterbrogade 97
1620 København V

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
WestMarket

indlæser kort - vent venligst...

WestMarket 55.670800, 12.531200 WestMarket

Skriv et svar