Borkonyha Winekitchen – Budapest

En mini-honey-moon til Budapest skulle nydes med en masse gode restaurantbesøg. Velforberedt hjemmefra havde jeg læst om Borkonyha som har en Michelinstjerne. Vi har tidligere rejst til Budapest og elsker byen. Det hele er ca. halv pris af herhjemme og de har en rigtig god madkultur, som jeg primært tror er inspireret af det italienske.

Borkonyha ligger på Pestsiden og faktisk lidt gemt. Stedet er enormt indbydende og skriger ikke nødvendigvis Michelin. De har masser af lækre vine og primært i Budapest kan man kun få ungarske vine på restauranter. Et fedt koncept som alle gør, selvom man er lidt på udebane i forhold til hvad man kan lide.

IMG_0851

Til at starte med er menukortet altså ret forvirrende. Eller altså, ikke deres menukort, men deres dagens special. De havde omkring 10 af dagens retter og det var fuldstændig umuligt at huske dem alle. Men jeg endte med en forret som bød på rød tun med græskar. En super lækker ret. Eneste minus var græskar-kuglerne som åbenbart var kogt i rødbedejuice. Det ville jeg virkelig gerne have vidst da ikke spiser rødbede. Men måske tjeneren var lige så forvirret over at skulle fortælle os alle dagens specialiteter som vi var 😉IMG_0852

Mørbrad og kind af vildsvin med polenta. Kødet var rigtig fint, men manglede bestemt salt. Faktisk var jeg ret skuffet. Det var en ret “plain” ret som ikke rigtig smagte af så meget.  IMG_0875

For at være helt ærlig, så var det en ret kedelig oplevelse og maden imponerede mig ikke. Derfor blev vi heller ikke til desserten. Det bedste ved besøget var de kæmpe vinglas de havde som var ret sjovt.

Ikke imponeret desværre og jeg synes ikke at deres Michelinstjerne var fortjent. Forhåbenligt havde de bare en dårlig dag.

Borkonyha Winekitchen – 3 stjerner

Borkonyha Winekitchen
Sas utca 3
H-1051 Budapest
Ungarn

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Borkonyha Winekitchen

indlæser kort - vent venligst...

Borkonyha Winekitchen 47.499764, 19.052246 Borkonyha Winekitchen

Skriv et svar