Vores Marked

13. december 2017

Vi har efterhånden besøgt Vores Marked en del. Og det er blevet vores lille lokale favorit. Denne gang valgte vi at købe noget til take away og det var lige så lækkert som da vi besøgte dem. Vi har senere måtte ned og købe noget mere rilette og løgkompot da det bare er en helt fantastisk kombi.

Vores marked – 8 stjerner


22. august 2017

Vores marked byder på alverdens lækre delikatesser og vine. Stedet ligger på Farum Hovedgade og er det hyggeligste i Farum. Om sommeren kan man sidde ude og ellers kan man følge med i hverdagslivet i butiksvinduet.

Man kan godt bruge lang tid på at gå og kigge på alle de lækre vine, øl, tapas, sæber og andre franske delikatesser eller man kan sætte sig i de store chesterfield møbler og nyde et glas vin og lidt tapas.

IMG_2395-e1503755293908

Vi bestilte et ostebræt og charcuterie. Udvalget skifter løbende, men det er nogle virkelig lækre råvarer og det er bestemt ikke sidste gang vi har besøgt Vores Marked. De er desuden gode til at anbefale lækre vine til maden og til ens smag.

Til dessert fik vi den skønneste citrontærte. Alt i alt virkelig skøn tapas, skøn vin og skøn service.

Vores marked – 8 stjerner

Vores Marked
Farum Hovedgade 83
3520 Farum

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Vores Marked

indlæser kort - vent venligst...

Vores Marked 55.813500, 12.374300 Vores Marked

 

Skriv et svar