Bite Restaurant

Right to dream står der skrevet på skiltet til Farum Park. Hjemmebane for FC Nordsjælland og i et lille hjørne ligger restauranten Bite. Selvom stedet ligger en smule væk fra alting, er vi på en mission om at prøve lokalområdet. Og det er jeg sådan set glad for at vi gjorde 🙂 

IMG_2365-e1503757372710-350x467
Restauranten er indrettet enkel og nordisk og ligesom indretningen, er menukortet også simpelt, men stadig med lidt for enhver smag.

IMG_2364

Jeg bestilte en asiatisk marineret torsk med kartoffelkompot, rabarber og kål. Kombinationen af den den syrlige rabarber og den tunge “kartoffelmos” var fantastisk. Fisken var fløjlsblød og alt i alt, var det en rigtig lækker ret. Jeg ville faktisk have foretrukket mere rabarber.

Bite Restaurant – 7 stjerner

Bite Restaurant
Farum Park 2
3520 Farum

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Bite Restaurant

indlæser kort - vent venligst...

Bite Restaurant 55.816000, 12.351100 Bite Restaurant

Skriv et svar