Hija de Sanchez

Jeg har længe gerne ville besøge Hija da jeg har hørt så meget godt om hendes Taco’s. Og jeg eeeeeeelsker taco’s 🙂 Så hvad bedre end en sommerdag? 🙂 Selvom det primært er et takeaway sted, er der et par enkelte pladser indenfor og om sommeren er der også pladser i solen. Vi var heldige at få en af de sidste.

Det hele er meget gennemført mexi style og det er kitsch på den fede måde. Vi fik lidt forskellige taco’s hvoraf en af dem bestod af okse tunge med guacechile samt hakkede løg og koriander. En anden bestod af marineret svinekød med artiskokpaste, ananas samt hakkede løg og korriander. Den sidste bestod af sorte bønner med løg, hvidløg og jalepeno. Ens for dem alle var dog, at det var en smagsoplevelse og super lækkert.

 

Hija de Sanchez – 6 stjerner

Hija De Sanchez
Slagterboderne 8
1716 København V

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Hija de Sanchez

indlæser kort - vent venligst...

Hija de Sanchez 55.668600, 12.559100 Hija de Sanchez

Skriv et svar