Restaurant Furesø Marinabad

12. januar 2018

Endnu et besøg på Furesø Marina var en virkelig skøn idé. Selvom deres buffet var lækker, var a la carte endnu bedre 🙂 Jeg lagde ud med en “Tuntartar med grillet avokado marineret i ponzu & ristet sesam”. Den var super lækker og der var rigeligt af den. Ligesom man havde håbet 🙂

Til hovedret kunne jeg ikke modstå en omgang “Brasieret lammeskank i øl fra Hornbeer med egen glace & knuste kartofler, med citron og persille”. Behøver jeg sige noget eller kan vi være enige om at billederne taler for sig selv?”

Jeg kan ikke lade være at give Furesø Marinabad et hak op ad i point efter denne oplevelse.

Restaurant Furesø Marinabad – 7 stjerner


24. juli 2017

Lige efter vi var flyttet til Farum var sommeren over os og hvad bedre end at prøve lokalområdets restauranter så 🙂 Furesø Marinabad ligger super smukt med udsigt over Furesøen og hjemmefra havde vi set at de hele sommeren serverede deres grillbuffet. Normalt er jeg ellers ikke til buffet 😉

Min fordom om buffet kom lidt på prøve. Denne her buffet havde næsten ALT, men samtidig fik jeg fornemmelsen af gode råvarer. Jeg ved hverken hvor jeg skal starte eller slutte, så derfor smider jeg bare alle billederne på. Så kan I selv bedømme 🙂

Jeg fik smagt rigtig mange ting og det hele var lækkert. Både fra grillen og fra buffeten. Den grillede laks var næsten en favorit, men der var virkelig noget for enhver smag.

Jeg glæder mig til en dag at skulle prøve deres brunch eller bare almindelige menu efter sommeren. Men alt i alt en super dejlig oplevelse.

Restaurant Furesø Marinabad – 6 stjerner


Restaurant Furesø Marinabad
Frederiksborgvej 101
3500 Værløse

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Restaurant Furesø Marinabad

indlæser kort - vent venligst...

Restaurant Furesø Marinabad 55.789800, 12.392500 Restaurant Furesø Marinabad

Skriv et svar