The Waters

Bag Farum kaserne ligger den meget fine golfbane The Scandinavian og tilknyttet den, er restauranten The Waters. Nok ikke et sted jeg specifikt ville have udvalgt mig hvis ikke jeg havde boet så tæt på. Men efter en super flot gåtur på deres eksklusive golfbane kan man jo godt gå hen og blive lidt sulten 🙂

Så derfor besluttede vi os for at besøge deres café til en burger. Vi fik “Burger i briochebolle, salat med trøffeldressing, løgkompot, ketchup, grove fritter og hvidløgsdressing”. Det her er klart en af mine favoritburgers ever! Den var mega snasket, men på den fede måde. Jeg har faktisk ikke så meget andet at sige en mega mums! 🙂

Hvis jeg er så vild med “bare” deres burger, glæder jeg mig til at besøge dem til deres aftenmenu en dag. For indtil videre er jeg ret imponeret og glad 🙂

The Waters – 7 stjerner

The Waters
Oldvej 3
3520 Farum

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
The Waters

indlæser kort - vent venligst...

The Waters 55.838500, 12.323100 The Waters

Skriv et svar