Pony

At skulle fejre ens bryllupsdag på en søndag er udbuddet af restauranter allerede mindsket. Rigtig mange steder har lukket, men vi formåede dog at finde nogle stykker. Men næste udfordring er så vintertid og alle kokkes kærlighed til rødbeder. En kærlighed jeg ikke har og aldrig får 🙁 Men det endte med at være vores held, for vi bookede bord på Pony.

Efter sidste uges uddeling af michelin stjerner hvor Kadeau fik sine 2 stjerner, var der heller ingen tvivl om at det kun kunne være en god idé at prøve deres søster restaurant 🙂

Stedet minder mest af alt om en lille stuelejlighed og det sjove er faktisk at man skal forbi det åbne køkken for at komme ind ved bordene bagi. Vi blev vist ind og fik et lille bord i hjørnet.

Selvom dagens menu lød rigtig lækker, hoppede vi alligevel på a la carte og valgte 3 retter. Jeg startede med “Blåmuslinger, kartoffel, spaghetti-tang, perleløg, spinatolie, bronzefennikel”. En bisque fyld med fløde og lækkerier gjorde retten fantastisk. Det var virkelig lækkert.

Til hovedret fik jeg “Torsk, kålskud, cremet rogn, ristet rugbrød, rygeostsauce, karse, porreblomster”. Igen var retten cremet og lækker, med en masse skønne teksturer. Jeg tror aldrig jeg har smagt porreblomster før, men de var virkelig lækre og passede godt til retten.

Til dessert stod menuen på “Bagte æbler, marcipancrumble, creme fraiche sorbet, citronverbena, tørret æble”. Hvorfor smager creme fraiche is SÅ godt?! Okay, vi ved nok godt hvorfor, men super lækkert. Personligt synes jeg dog ikke så meget om de tørrede æbler da de var lidt seje og gummiagtige. Men ellers smagte det virkelig skønt.

Efter et par glas vin var vi rigeligt mætte da vi gik derfra og det var en rigtig god oplevelse. Tjeneren var super sød og fortalte ivrigt om de forskellige vine og maden. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Pony!

Pony – 8 stjerner

Pony
Vesterbrogade 135
1620 København V

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Pony

indlæser kort - vent venligst...

Pony 55.673100, 12.555400 Pony

Skriv et svar