Fricska Gasztropub – Budapest

Det er nu efterhånden lidt tid siden vi var i Budapest, men det har gået lidt sløvt med at skrive alle anmeldelserne. Dog er denne bestemt et besøg værd. Ugen før vi var afsted var der lige blevet uddelt de nye stjerner og bib gourmander, og for første gang mistede Budapest en stjerne (Tanti – hvilket jeg ikke forstår), men til gengæld fik Fricska tildelt en Bib.

Vi havde kigget lidt online og tænkte at vi ville gå ned og se om der var bord da de åbnede. Vi var sindssyg heldige og fik det aller sidste bord. Flere der kom efter os blev desværre afvist og vi overhørte at der var booket i flere uger frem. Så følte man sig lidt heldig 🙂

Stedet ligger i en kælder og det er slet ikke det syn man forventer når man kommer derned. Der er liv og varme. Modere og råt. Maden vælger man fra retterne som står skrevet med kridt på tavlen. Der er en del retter at vælge mellem og jeg hoppede på noget kalv til forret og lam til hovedret. Portionerne var ret store, men smagen var virkelig god. Friske og skønne råvarer og vi følte os stadig rigtig heldige da vi gik derfra.  Et sted vi virkelig godt kan anbefale. Robust og smagfuldt mad. Super lækkert.

Fricska Gasztropub – 8 stjerner

Fricska Gasztropub
Dob utca 56-58
1073 Budapest
Ungarn

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Fricska Gasztropub

indlæser kort - vent venligst...

Fricska Gasztropub 47.501600, 19.066800 Fricska Gasztropub

Skriv et svar