Cock’s and Cows

Var der nogle der sagde burger? Man tager aldrig fejl af en god burger og så koster den næsten mindre end en caféburger.

Vores menu bestod af cheese & smoke med lækre twister fries og chili fries.

IMG_1481

Jeg kan godt lide at man kan vælge mellem forskellige slags boller og burgerne smager rigtig godt. Personalet er alle lært op til at sætte sig ved bordene når folk bestiller. Det kan godt virke en smule overdone, men passer meget godt på deres “koncept”. Som billedet også viser er deres drinks store – noget der passer mig super godt. Er IKKE glad for drinks i martini-glas, men det var ikke de bedste drinks jeg havde fået.

Jeg har været på Cocks and Cows to gange nu og det er et helt fint sted hvis man lige skal have en burger der smager godt. I deres nye lokaler har de fået sig en gårdhave som er meget hyggelig om sommeren.

Cocks and Cows: 6 stjerner

Cock’s and Cows
Gammel Strand 34
1202 København

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Cock's and Cows

indlæser kort - vent venligst...

Cock\'s and Cows 55.677831, 12.578834 Cock\'s and Cows

Skriv et svar