Uformel

18. februar 2017

Min 30 års fødselsdag blev fejret på Uformel. Det var en del år siden jeg besøgte stedet første gang men husker det helt fantastisk og når nu pengene ikke holdt til Formel B, måtte vi tage lillebroren 🙂

Jeg elsker indretningen på Uformel. Råt, men fyldt med guld og så havde de stillet et lille flag frem på vores bord. Jubii.

IMG_0088

Vi valgte deres sammensatte menu med fire retter og vinmenu og startede derudover med en snack. Sæsonens første stenbidderrogn. Jeg elsker det så glædet mig sindssygt. Brødet var lunt, men jeg tror desværre vi næsten var for tidligt på sæsonen, for det smagte ikke af meget. Lidt øv.IMG_0091

Den første ret vi fik bestod af kammuslinger med frossen creme fraiche og grillet kål. Super lækker og frisk ret som var anrettet enormt smukt. En sjov ting med det frosne creme fraiche og det passede godt til muslingerne.
IMG_0092

Næste ret. Tatar med kokos. Herhjemme elsker vi tatar, men det er også svært at leve op til den vi selv laver, men den smagte skønt. Jeg synes dog den var lidt for sød og faktisk også at kødet var for hakket. Jeg kan godt lide når det er lidt groft.IMG_0093

Hovedretten bød på dansk lam med aubergine-creme, ristet porrer og panko crumble. En super lækker ret. Specielt den lille friturestegte kugle. Er glad for at der kun var én men det hele var super lækkert. Kødet var perfekt stegt og alt var fyldt med smag.
IMG_0095

Til dessert fik vi passionsfrugt-sortbet på ristet kokos. En let, frisk og alligevel fed ret. Udover hovedretten var det en af aftenens bedste retter.IMG_0096

Endnu engang en rigtig god tur på Uformel. Servicen var rigtig god og jeg elsker hvordan de værner om deres kunder. Det er bestemt ikke sidste gang vi har besøgt stedet.

Uformel beholder sine 8 stjerner.


16. seotember 2014

I forbindelse med overførslen af min blog til den nye hjemmeside, gik min fine anmeldelse af Uformel desværre tabt. MEN I får dog lov til at nyde billederne og stjernerne 🙂

IMG_4883

IMG_4884

IMG_4885

IMG_4886

IMG_4887 IMG_4889 IMG_4890IMG_4892IMG_4894

Uformel – 8 stjerner

Uformel
Studiestræde 69
1554 København V

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Uformel

indlæser kort - vent venligst...

Uformel 55.676515, 12.564379 Uformel

Skriv et svar