Tight Café & Restaurant

Min veninde foreslog forleden da vi skulle ses, om vi ikke skulle snuppe noget hurtig mad på Tight. Jeg har tidligere hørt godt om stedet (specielt deres burger), så jeg er altid frisk på at prøve nye steder 🙂

Stedet er meget indbydende ført i lidt fransk stil med murstensvægge og lys på bordene. Deres menukort er indbydende og med gode forslag af vin til retterne.

Jeg valgte deres “Laks á la ensidig” som blev serveret med små kartofler, årstidens grøntsager og grøn mojo sauce. Jeg har hørt rigtig mange fine ting om Tight, men jeg må indrømme at jeg altså blev ret skuffet da jeg så min ret. Det mindede mest af alt om en omgang turistmad. Laksen var fin stegt, men lidt kedelig. Asparges lå henslængt over laksen og så var der kørt en balsamico glace ud over sammen med mojo’en.

IMG_5931

Desserten var derimod lidt bedre. “Panna Cotta med vanilje, mørk chokolade og bær kompot”. Panna cottaen var lidt for gelé-agtig end håbet, men ellers en god blanding af den mørke chokolade, de søde / syrlige bær og vaniljen.

IMG_5932Servicen på Tight kan man dog ikke sætte en finger på. Meget venligt og opmærksomt personale.

Tight Café & Restaurant: 4 stjerner

Tight Café og Restaurant
Hyskenstræde 10
1207 København K

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Tight café & restaurant

indlæser kort - vent venligst...

Tight café & restaurant 55.678135, 12.576433 Tight Café & Restaurant

Skriv et svar