Kung Fu 2

Langfredag blev til en aften i byen med start på Kung Fu 2 med sushi. Jeg havde bestilt bord via www.r2n.dk som er en tilbudsside.

I menukortet havde de et tilbud på 95 kr. for dagens cocktail og en lille skål med edamame bønner med citron og salt. Bønnerne var varme og sprøde. Dagens drink var en Izakaya Saketini som bestod af vodka, sake, limeleaf, lime. Begge dele var rigtig gode og bønnerne blev spist så hurtigt at det ikke blev til et billede 😉

IMG_2861

Derudover havde vi valgt deres sushi-menu til 175 kr. per person som indeholdte en Hell’s Kitchen Roll, Salmon Unagi Roll, Inside-out w. tuna, chili, cucumber & sesame og en inside-out w. salmon, avocado & tobiko.

Det første fad vi fik ind var med de to inside-out ruller. Jeg synes det smagte udemærket. Tun-rullen var en smule smattet og som man kan se på billedet, plejer den at se lidt mere indbydende ud.

IMG_2863

Det andet fad bestod af de toppede maki’er. Tempura-rejen var dejlig sprød i Hells Kitchen roll og laks-rullen var toppet med unagi-sauce. Igen, udemærket uden hænder i vejret.

IMG_2864

Til vores andet fad havde vi bestilt en Dreams of Shochu.

IMG_2867

Oplevelsen hos Kung Fu 2 var okay. Sushien var fin og drinksene gode. Gennem r2n fik vi 20% på hele regningen, hvilket altid er rart.

Umiddelbart gik jeg ikke derfra værende super mæt. Jeg checkede endda deres dessert-kort, men det var heller ikke yderligere indbydende.

Jeg er ked af det, men jeg kan desværre ikke give Kung Fu 2 mere end 4 stjerner.

Kung Fu 2 på Nørrebro: 4 stjerner

Kung Fu 2
Ravnsborggade 16
2200 København N

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Kung Fu 2

indlæser kort - vent venligst...

Kung Fu 2 55.688935, 12.562578 Kung Fu 2

Skriv et svar