MASH

Forleden skulle der fejres og dette blev på MASH i Bredgade. Det var ikke mit første besøg på MASH og bestemt heller ikke det sidste. Byens bedste bøffer og cocktails!

Min menu stod på en 200 grams mørbrad fra Uruguay med bearnaise sauce og en cæsarsalat. (ca. 340 kr. uden drikkevarer).

IMG_3261

Jeg er stor fan af deres mørbrad og selvom det måske lyder lidt kedeligt, så er det også altid det jeg bestiller. Den er mør og uden fedt. Lige efter min smag. Perfekt stegt.

Bearnaise saucen er hjemmelavet og har en god konsistens som hverken er for tynd eller for tyk.

IMG_3265

Cæsarsalat er min total yndlings og derfor måtte jeg have den som sidedish. Alt i alt var det en total nydelse fra min side med alle mine favoritter

IMG_3263

Betjeningen er på MASH er altid venlig, kompetent i deres guide af vin og opmærksom.

Jeg sluttede min aften af med min yndlingscocktail. En Hunk Martini. Den har tidligere stået på deres kort, men gør det ikke længere. Heldigvis kan man dog godt få den alligevel 🙂 Den smager dog bedst når man bestiller den af deres bartender Nikolaj (Hvilket jeg har gjort meget tit).

Faktisk kan jeg godt anbefale MASH som cocktailbar. Deres bartender er yderst kompetent og kan altid lige mixe noget sammen som smager fantastisk. DOG er en Hunk dog min favorit. Det er en sød blanding af vanilje-vodka, ananasjuice og lime.

IMG_2164

Alt i alt en super skøn aften på MASH. Jeg kan sagtens forstå at de har success med restauranten i London.

MASH – 8 stjerner

MASH
Bredgade 20
1260 København K

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
MASH

indlæser kort - vent venligst...

MASH 55.681833, 12.588331 MASH

Skriv et svar